Over ons

Home  >>  Over ons

¡Bienvenidos! Welkom bij Del Lago Taalcursus Spaans!

Mijn naam is Ivette en ik ben in Barcelona geboren. Ik woon nu ruim 30 jaar in Nederland, daardoor spreek ik beide talen vloeiend en zonder accent. Ik heb een passie voor de Spaanse taal en met veel enthousiasme breng ik dit graag over op mijn cursisten, want Spaans leren moet leuk zijn en leuk blijven!

Sinds 2010 ben ik werkzaam als docente Spaans en elke les geef ik met veel plezier. Na bedrijfscursussen te hebben gegeven, geef ik nu privélessen en groepslessen aan kinderen en volwassenen. 

Del Lago Taalcursus Spaans weet zich van andere taalinstituten te onderscheiden, doordat je veel persoonlijke aandacht krijgt. De groepen houd ik graag klein (ongeveer 8 cursisten), omdat er dan meer ruimte is voor individuele aandacht. Daarnaast ben ik 7 dagen per week bereikbaar voor al jouw vragen (ook m.b.t. huiswerk) en kijk ik wekelijks het huiswerk persoonlijk na, zodat je feedback kan krijgen op jouw zwakke punten. 

Door de huiselijke sfeer onder het genot van een kopje koffie of thee in de nieuwe locatie, zijn de lessen altijd zeer ontspannen en daarom ook heel effectief. Bij het afronden van een cursus vieren we dat met heerlijke tapas of bij mooi weer zelfs met een barbecue. De terugkoppeling van vele cursisten is dat ze de les zien als een avondje uit en dat ze daarom de les met plezier volgen. 

Zie de cursussen bij Del Lago Taalcursus Spaans daarom als de luxe versie van Spaans leren! Spaans leren is nog nooit zo leuk geweest!

-->