Spaans voor kinderen

Home  >>  Spaans voor kinderen

Spaans voor kinderen 

Jonge kinderen hebben het vermogen om spelenderwijs een vreemde taal te leren. Hoe jonger het kind, hoe beter het is om een taal te leren. In de periode vanaf de geboorte tot adolescentie zijn de hersenen erop gericht om een taal op natuurlijke wijze te leren. Jonge kinderen kunnen zich daarom een tweede taal snel aanleren. De hersenen van jonge kinderen zijn namelijk nog volop in ontwikkeling. Daarnaast blijkt uit onderzoek dat het leren van een tweede taal voor betere concentratie, geheugen en creativiteit zorgt.

Om bovenstaande redenen moedigen wij ouders aan om hun kinderen al van jongs af aan kennis te laten maken met de Spaanse taal.

Wij bieden spelenderwijs Spaanse taalles aan voor kinderen vanaf 8 jaar. De cursus bestaat uit een groep van ongeveer 8 kinderen.

Lesmateriaal

Clan 7 biedt lesstof aan de hand van vrolijke plaatjes, afwisselende oefeningen en liedjes aan. Zo wordt zowel de taalkundige als de culturele kennis van de leerlingen gestimuleerd. Elk deel van Clan 7 bestaat uit een kleurrijk libro del alumno en een cuaderno de actividades, en daarnaast biedt de bijgesloten cd-rom nog tal van interactieve oefeningen aan. Deze digitale leeromgeving heet ¡Hola, amigos! Bovendien is er veel audiomateriaal bij de oefeningen.

Duur: 50 tot 60 minuten per week. De duur van de les is afhankelijk van hoe groot de groep is. De cursus bestaat uit ongeveer 50 lessen. Vind jouw kind het zo leuk dat hij/zij verder wil? Dan bestaat de mogelijkheid om verder te gaan met de volgende cursus! De cursus is maandelijks opzegbaar.

Prijs groepsles: 13,50 euro per les. Je dient elke maand te betalen.

Eenmalige kosten voor lesmateriaal: 49,- euro.

Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen. Klik hier om naar het contactformulier te gaan.

Op al onze cursussen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Zinnen worden beter onthouden door middel van muziek. Daarom

zingen we regelmatig vrolijke liedjes.

 

De personages in het boek helpen de kinderen Spaans leren tijdens een leuke avontuur.

-->